ΕΛΛ ▼
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μέτρα Προστασίας COVID-19
 Πώς να έρθετε  |   FAQ  |   Πληροφορίες

Πληρωμές - Ακυρώσεις - Επιστροφές - Τεχνική Υποστήριξη

Τρόποι πληρωμής

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής online:

Ακυρώσεις και Επιστροφές Εισιτηρίων

Αν θέλετε να ακυρώσετε τα εισιτήριά σας τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλ. +30.2815 000200 (η χρέωση διαφέρει αναλόγως τον πάροχο τηλεπικοινωνιών που χρησιμοποιείτε) και θα σας ενημερώσουμε για τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως η σύνταξη ενός email με το αίτημα επιστροφής των εισιτηρίων.

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά σας όπως προβλέπει το άρθρο 4 του Ν.2251/1994 και μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την εκτέλεσή της, εφόσον δεν έχετε προηγουμένως επισκεφθεί το πάρκο.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει το δικαίωμα σύμφωνα με την 2013/11/ΕΕ οδηγία να κινήσει τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL)

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια για την επίλυση της είναι τα Δικαστήρια της έδρας της εταιρείας ήτοι τα Δικαστήρια Ηρακλείου Κρήτης

Τεχνική υποστήριξη

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@watercity.gr ή στο τηλ. +30.2815 000200.

F.A.Q.

TripAdvisor

World Waterpark Association

TUV Austria

Τα νέα μας στο Facebook! Τα νέα μας στο Facebook!
Ακολουθήστε μας στο Instagram! Ακολουθήστε μας στο Instagram!
Watercity Waterpark
Watercity Waterpark