ΕΛΛ ▼
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μέτρα Προστασίας COVID-19
 Πώς να έρθετε  |   FAQ  |   Πληροφορίες

Εγκαταστάσεις

1
Life Guards

Το Watercity Waterpark διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας υδάτινων πάρκων, για άμεση επέμβαση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κυρίως την ασφάλεια σας.

Watergames


2
First Aid Station

Καθ' όλη την διάρκεια λειτουργίας, υπάρχει στο water city υπηρεσία πρώτων βοηθειών σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού.

Watergames


3
Beauty Salon

Watergames


4
Boutique

Watergames


5
Souvenir Shop

Στο Watercity Waterpark μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να αγοράσετε δώρα για τους φίλους σας ή να διαλέξετε τα σουβενίρ που σας αρέσουν, για να έχετε ένα μοναδικό ενθύμιο.

Watergames


6
Reception, Lost & Found

Στο Watercity Waterpark, λειτουργεί υποδοχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Παράλληλα εδώ μπορείτε να παραδώσετε οτιδήποτε αντικείμενο βρήκατε και δεν σας ανήκει ή να δηλώσετε κάτι που χάσατε.

Watergames


7
Tourist Information

Καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής σας στο Watercity Waterpark, υπάρχει κιόσκι πληροφοριών. Απλά πείτε μας τι ακριβώς ζητάτε, κι εμείς θα προσπαθήσουμε να σας πληροφορήσουμε όσο εκτενέστερα γίνεται.

Watergames


8
Safety Lockers, Changing Rooms

Στο χώρο του Watercity Waterpark, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (αποδυτήρια) όπου μπορείτε να αλλάξετε καθώς και προσωπικά ντουλάπια για να ασφαλίσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Watergames


9
Taxi Stand

Ακριβώς έξω από το Watercity Waterpark, υπάρχει στάση για ταξί. Μπορείτε να βρείτε εύκολα, γιατί όλη μέρα πηγαινοέρχονται πάρα πολλά ταξί τα οποία φέρνουν επισκέπτες στο πάρκο. Αλλά σε διαφορετική περίπτωση, απευθυνθείτε σε μας κι εμείς θα φροντίσουμε για να καλέσουμε ταξί την ώρα που το επιθυμείτε.

Watergames


10
Park Photographer

Σίγουρα ανάμεσα στο πλήθος που θα συναντήσετε καθημερινά στο Watercity Waterpark, θα δείτε και τον επαγγελματία φωτογράφο μας. Πάντα έτοιμος να σας απαθανατίσει μόνους ή με την παρέα σας σε όλα τα παιχνίδια ή τους χώρους του πάρκου.

Watergames


11
Parking

Υπάρχει άνετος ελεύθερος χώρος στάθμευσης τόσο για μικρά αυτοκίνητα όσο και για τα πούλμαν των οργανωμένων γκρουπ που μας επισκέπτονται καθημερινά.

Watergames


Φωτογραφίες
Φωτογραφίες
Family Friendly
Family Friendly
Παιχνίδια
Παιχνίδια

F.A.Q.

TripAdvisor

World Waterpark Association

TUV Austria

Τα νέα μας στο Facebook! Τα νέα μας στο Facebook!
Ακολουθήστε μας στο Instagram! Ακολουθήστε μας στο Instagram!
Watercity Waterpark
Watercity Waterpark